Politica de Retur

Produsele achiziţionate la distanţă se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunţa la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului. Intreprinderile Individuale, PFA-urile și Persoanele Juridice NU beneficiază de dreptul de retur în 14 zile.

Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat. In maxim 5 zile de la data returnarii va vom inapoia contravaloarea comenzii in contul dumneavoastra bancar furnizat. Daca ati optat pentru livrare cu verificare costul livrarii va fi dedus din valoarea sumei rambursate.

Cheltuielile si riscul direct de returnare vor fi suportate de cumparator.

Responsabilitatea fata de starea produsului, riscul de deteriorare sau pierdere a produsului este transferat consumatorului in momentul in care acesta intra in posesia fizica a produselor.

Produse care nu sunt acceptate la retur:

  • produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator, indiferent daca acestea au fost sau nu utilizate dupa desigilare (ex.: casti in ear, cablu date);
  • produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri mecanice sau electrice;
  • produse aduse pe comenzi speciale ferme pentru a carei furnizare a fost nevoie de plata in avans;
  • produsele care au defecte provocate de dumneavoastra.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. 

Daca v-a fost trimis un alt produs decat cel comandat, il puteti returna. Societatea noastra va suporta toate cheltuielile cu transportul si iti vom trimite produsul cerut imediat ce vom primi coletul. In cazul in care produsul respectiv nu mai exista in stoc, vi se va returna integral contravaloarea acestuia sau veti avea posibilitatea sa selectati alte produse de pe site-ul nostru in limita sumei achitate catre noi.

Pentru a returna produsul trebuie sa completezi Formularul de Retur.

Nu se vor accepta retururile fara formularul de retur completat in prealabil sau cu taxe de expediere.