iPhone

Filtrare
Setați descendent
 1. de la 4.399,00 RON
 2. de la 3.999,00 RON Preț produs nou 5.999,00 RON
 3. de la 3.099,00 RON Preț produs nou 3.999,00 RON
 4. de la 3.099,00 RON Preț produs nou 5.800,00 RON
 5. de la 2.299,00 RON Preț produs nou 3.500,00 RON
 6. de la 1.999,00 RON Preț produs nou 3.800,00 RON
 7. de la 1.599,00 RON Preț produs nou 3.499,00 RON
 8. de la 1.299,00 RON Preț produs nou 2.649,00 RON
 9. de la 1.399,00 RON Preț produs nou 2.759,00 RON
 10. de la 1.199,00 RON Preț produs nou 2.399,00 RON
Filtrare
Setați descendent

Telefoanele iPhone refurbished reprezintă o soluție inteligentă pentru cei care caută tehnologie de înaltă calitate la prețuri mai accesibile. Aceste dispozitive recondiționate, meticulos reparate și testate pentru a-și recăpăta funcționalitatea și strălucirea inițială, oferă o alternativă excelentă la achiziționarea unui produs nou. Indiferent dacă ești un pasionat al tehnologiei sau pur și simplu vrei să îți upgradezi telefonul, iPhone-urile refurbished sunt o opțiune demnă de luat în considerare.

Ce sunt telefoanele iPhone refurbished?
Telefoanele iPhone refurbished sunt dispozitive care au fost anterior utilizate, dar care au trecut prin procese riguroase de revizuire, reparație și testare pentru a-și recăpăta performanța inițială. Aceste produse sunt veritabile bijuterii tehnologice, deoarece sunt restaurate la standarde înalte și aduse aproape de starea unui dispozitiv nou. Procesul de reconditionare include înlocuirea componentelor defecte sau uzate, curățarea atentă și verificarea fiecărei funcții pentru a asigura o experiență fluentă și satisfăcătoare pentru utilizator.

Avantajele telefoanelor iPhone refurbished

 • Prețuri Atractive: Una dintre cele mai mari atractii ale telefoanelor iPhone refurbished este prețul. Acestea pot fi achiziționate cu o reducere semnificativă față de variantele noi, fără a compromite calitatea.
 • Calitate Garantată: Procesul de refurbish este riguros și include înlocuirea pieselor uzate sau defecte. Acest lucru garantează că vei primi un produs cu performanțe excelente și o durată de viață semnificativă.
 • Mediu înconjurător: Optând pentru un iPhone refurbished, contribui la reducerea deșeurilor electronice și la conservarea resurselor naturale. Prin reciclarea și revitalizarea dispozitivelor vechi, se reduce impactul asupra mediului înconjurător.
 • Actualizări Tehnologice: Achiziționarea unui model de iPhone mai vechi, dar refurbished, încă îți poate oferi acces la multe dintre caracteristicile și actualizările software recente, asigurând o experiență satisfăcătoare.
 • Testare Riguroasă: Toate telefoanele iPhone refurbished sunt supuse unor teste detaliate pentru a asigura că funcțiile cheie, precum bateria, ecranul, camera și conectivitatea, funcționează la parametri optimi.
 • Garanție și Asistență: Majoritatea vânzătorilor oferă garanții pentru produsele refurbished, ceea ce îți oferă încredere în calitatea achiziției tale. De asemenea, poți beneficia de asistență tehnică pentru a rezolva orice problemă potențială.

Cum să alegi un iPhone refurbished?

Atunci când alegi un iPhone refurbished, este important să alegi un furnizor de încredere. Caută surse care oferă informații clare despre procesul de refurbish, garanții și politicile de returnare. Verifică feedback-ul clienților anteriori pentru a obține o idee despre experiențele lor.