iPhone

Filtrare
Setați descendent
  1. de la 2.699,00 RON Preț produs nou 5.800,00 RON
  2. de la 2.399,00 RON Preț produs nou 3.500,00 RON
  3. de la 2.599,00 RON Preț produs nou 2.899,00 RON
  4. de la 1.999,00 RON Preț produs nou 4.699,00 RON
  5. de la 1.799,00 RON Preț produs nou 3.499,00 RON
  6. de la 1.599,00 RON Preț produs nou 4.249,00 RON
  7. de la 1.499,00 RON Preț produs nou 3.899,00 RON
  8. de la 1.499,00 RON Preț produs nou 2.759,00 RON
  9. de la 1.399,00 RON Preț produs nou 3.349,00 RON
Filtrare
Setați descendent

Achizitioneaza un iPhone Refurbished accesibil si avantajos din toate punctele de vedere

Achizitionarea unui nou iPhone poate fi destul de complicata si costisitoare, mai ales daca ai la dispozitie un anumit buget pe care vrei sa te axezi. De asemenea, cumpararea unui iPhone la mana a doua vine la pachet cu diverse riscuri, ceea ce complica si mai tare situatia.

Un iPhone refurbished iti ofera cea mai buna varianta de pana acum, varianta care presupune reconditionarea telefonului mobil de acest tip.

Un iPhone reconditionat este mult mai accesibil fata de unul nou, iar datorita garantiei valabile si verificarilor obtinute, te vei bucura in continuare de calitate inalta, transparenta si nu in ultimul rand, corectitudine.

Garantie standard 1 an

Telefoanele sunt curatate in profunzime, atat la exterior, cat si la interior. In plus, acestea sunt verificate de defecte si reparate in cazul defectiunilor.

Pe langa toate aceste avantaje, acum ai ocazia de a beneficia de o garantie standard de 1 an, ceea ce este excelent!

Gama noastră de modele Apple iPhone Refurbished

Regasiti mai jos cele mai populare telefoanele Apple reconditionate pe care le comercializam:

Avantaje multiple

Telefoanele iPhone reprezinta unele dintre cele mai populare dispozitive de pe piata. Din pacate, adevarul este ca acestea costa mult mai mult decat ne-am fi dorit.

Chiar si in aceasta situatie, cei care isi doresc sa cumpere un dispozitiv iPhone, se pot bucura de preturi avantajose daca aleg variantele reconditionate de pe piata.

Desigur, telefonele reconditionate nu sunt second hand, iar diferenta aceasta se poate observa imediat.

Telefoanele la mana a doua prezinta urme evidente de uzura, insa dispozitivele reconditionate sunt impecabile din toate punctele de vedere.

Pentru inceput, cei care doresc sa se bucure de avantajele unui dispozitiv reconditionat vor fi recompensati cu o garantie standard de un an.

Asadar, in cazul unor eventuale defectiuni, vei putea sa optezi pentru reparatiile care sunt incluse in garantie.

Atunci cand achizitionezi un telefon la mana a doua, vei observa faptul ca te incearca imediat un sentiment mai putin placut. Accesoriile sunt deteriorate de cele mai multe ori sau ba dimpotriva, lipsesc cu desavarsire.

In cazul dispozitivelor iPhone reconditionate, toate accesoriile sunt inlocuite. In plus, cei care le utilizeaza, se bucura nestingherit de incarcatoare in stare perfecta de functionare.

Liber in orice tip de retea
Nu ai cum sa treci cu vederea acest avantaj! Toti cei care aleg sa cumpere dispozitive iPhone reconditionate se vor putea bucura de o utilizare perfecta, indiferent de retea.

Asadar, poti uita de perioada de deblocare, compatibilitatea retelei sau alte probleme de acest tip!

Dispozitivele Refurbished sunt verificate intotdeauna cu mare atentie, atat hardware, cat si software. De aceea, daca iti faci griji cu privire la acest aspect, se pare ca poti lasa grijile deoparte, deoarece telefoanele reconditionate se incadreza intr-o stare excelenta de functionare, indiferent de modelul ales!