Ce inseamna Refurbished?

Ce este un produs Apple Refurbished?

Un dispozitiv refurbished înseamnă că a fost fie deținut de cineva anterior, fie folosit ca model expus in magazin sau produse cu defecte din fabrica. Produsele sunt apoi readuse în stare de funcționare și vândute la un preț redus. Uneori sunt numite recondiționate, restaurate sau remanufacturate.

scara refurbished

Pe această „Scara a fericirii”, recondiționat se apropie de experiența de cumparare a unui produs nou. Fiecare produs refurbished vine cu o garanție, un preț excelent și, mai important, este un mod responsabil de a consuma bunuri electronice. Cumpărarea de produse refurbished ajuta mediul inconjurator.

Cum sunt reconditionate produsele Apple?

Toate produsele Apple refurbished trec prin controale stricte de control al calității; este o etapă esențială în reînnoirea unui produs.

Tehnicienii testează temeinic dispozitivele, care includ teste hardware, teste software și verificarea amănunțită a tuturor componentelor de către un tehnician. Cele mai multe părți, dacă nu toate, trec cecurile cu success de cele mai multe ori.

Cu toate acestea, dacă există probleme, tehnicianul va gasi cea mai buna solutie de a rezolva defectiunea. Uneori, înlocuiesc sau repară piesa: ecran, baterie, tastatură, corpul telefonului / laptopului etc.

După ce defectiunile sau problemele sunt remediate, produsul refurbished trebuie să revină din nou la testul complet al produsului. Numai când un produs trece toate testele - la fel ca unul nou! - tehnicianul le poate aproba ca refurbished.

Care este diferența dintre un produs nou și un produs refurbished?

În principal prețul (reducere de până la 50%). Produsele Apple refurbished sunt 100% funcționale și toate componentele funcționează ca noi. Produsele recondiționate sunt în stare completă de funcționare, la fel ca atunici cand erau noi.

refurbished grades

Dacă piesele unui produs recondiționat nu corespund standardului funcțional al unui produs nou, un tehnician îl înlocuiește cu unul nou. Când cumpărați un produs Apple refurbished, acesta este 100% funcțional.

În afară de prețul mult mai mic, desigur, diferența dintre produsele recondiționate și produsele noi este starea cosmetică a articolului. Se referă la aspectul produsului strict și nu influenteaza deloc funcționalitatea acestuia.

Există 3 nivele diferite de condiții cosmetice refurbished din care puteți alege:

Gradul A: Ca Nou - Aceasta este cea mai bună stare la care vă puteți aștepta în mod rezonabil pentru un produs refurbished. Imperfecțiunea este foarte minimă și, de obicei, ar fi ca o stare cosmetică nouă.
Gradul B: Bun - Dispozitivul a fost utilizat cu grijă și bine îngrijit. S-ar putea să observați niște zgârieturi ușoare pe marginea dispozitivului sau câteva zgârieturi ușoare pe corp. Dispozitivul rămâne, desigur, 100% funcțional și sub aceeași garanție.
Gradul C: Acceptabil - Zgârieturi ușoare, dar clar vizibile pe corp. Este posibil ca unele produse să aibă zgârieturi vizibile și, poate, unele pete la exterior. Dispozitivul rămâne, de asemenea, 100% funcțional și sub aceeași garanție.

De unde să cumpărați produse refurbished Apple?

Produsele refurbished pot fi vândute atât de producător (Apple, de exemplu), de un mare comerciant cu amănuntul (cum ar fi Amazon), fie de firme de recondiționare profesionale (cum ar fi Refurbished).

Produsele refurbished au garanție?

DA au! Asta face ca produsele refurbished să fie o alegere mai bună decât produsele uzate și o alegere fiabilă pentru un utilizator de zi cu zi. Pentru a evita surprize proaste, vă recomandăm să vă asigurați că cumpărați numai produse vândute de profesioniști certificați.

Produsele refurbished au datele altor persoane stocate?

Deloc. Tehnicienii Refurbished se asigură că șterg toate datele stocate în produse, ceea ce înseamnă că sunteți sigur că nu veți găsi filmele de casă ale fostului detinator. Spațiul de stocare intern, fie pe computer, iPhone sau iPad, este complet resetat!

Este posibil ca produsele Apple refurbished să se strice?

Atunci când cumpărați orice produs electronic, înțelegeți probabil că s-ar putea defecta. Uneori, produsele pot trece prin cel mai înalt standard de verificare a produselor și pot continua să funcționeze defectuos în mâinile noului proprietar. La fel ca produsele noi, majoritatea firmelor oferă o garanție de un an pentru produsele lor, ceea ce vă reduce drastic riscurile asupra investiției.

Merită să cumpărați un produs refurbished?

Categoric! Prin achiziționarea unui produs refurbished, economisiți între 15% și 80% din prețul original de vânzare cu amănuntul al noului produs. De asemenea, este mult mai puțin riscant decât cumpărarea unui produs folosit, deoarece are o garanție și o politică de returnare.

În cele din urmă, există și o latură etică, în care acordați o a doua șansă unui produs care ar fi putut ajunge la depozitul de deșeuri. Credem că achizitionarea de produse refurbished este un mod responsabil de a consuma bunuri electronice.

La Refurbished.ro, ne propunem să oferim cele mai bune produse reconditionate la cel mai bun pret.